Prijeđi na glavni sadržaj

Webinar: Popularizacija učeća u okvirnom programu Horizon Europa

U okviru projekta "Popularizacija učešća ICT istraživača u Horizon 2020", Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru vrši analizu učešća BH partnera u EU programima.

Cilj projekta je popularizacija učešća istraživača sa univerziteta i drugih institucija koje rade na realizaciji projekata iz Informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT) u okvirnom programu Horizon 2020, odnosno Horizon Europa. Međutim, ova analiza će uključiti i učešće partnera iz Bosne i Hercegovine uključuje na pripremi i realizaciji projekata iz ostalih EU programa.

Ovim putem želimo Vas zamoliti da izdvojite 5-10 minuta Vašeg vremena i popunite 15 pitanja iz upitnika. Da bi analiza bila uspješna, potreban je veći broj ispitanika, te vas molimo da upitnik proslijedite i Vašim kontaktima.

Anketni upitnik: POPUNI ANKETU

Rezultati analize, kao i predavanja i iskustva predavača iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Sjeverne Makedonije i Srbije biti će prezentirani na Webinaru: Popularizacija učeća u okvirnom programu Horizon Europa. Webinar će biti održan 10.11.2020. godine sa početkom u 11:00 sati.

Webinar će biti održan na TEAMs platformi: OnLine Webinar

O autoru

Salko Kovačić

Voditelj Univerzitetskog informacijskog centra (UnIC)

Neograničene mogućnosti

Univerzitetski informacijski centar (UnIC)

Mi gradimo IT budućnost ... 
... pridružitet nam se!

Web cookies

Ova stranica koristi web kolačiće (eng. cookies) kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti, te omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali web promet. Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.