Prijeđi na glavni sadržaj

O nama

Univerzitetski informacijski centar (UnIC) je centralni infomacijsko-komunikacijski odjel Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru. Glavni cilj jeste pružanje podrške akademksoj zajednici, te implemenatcija IT rješenja neophodnih u procesu rada Univerziteta i njegovih organizacionih jedinica.

Kao centralni IT servisni centar, naša obaveza je pružiti podršku Univerzitetu u njegovom pozicioniranju i razvoju u izuzetno dinamičnom IT okruženju. Koristeći stabilnu i najsavremeniju IT infrastrukturu, kao i širok spektar IT usluga, pratimo naš Univerzitet od digitalne sadašnjosti do digitalne budućnosti.

Digitalizacija nije sama sebi cilj. Umjesto toga, to je sredstvo za postizanje cilja. IT usluge imaju za cilj pružanje najbolje moguće podrške korisnicima u ispunjavanju njihovih svakodnevnih zadataka. Glavni fokus našeg djelovanja je na krajnjem korisniku. Razvijamo IT rješenja koja su prilagođena potrebama i zahtjevima naših korisnika. Jedan je od naših ključnih ciljeva da naše usluge postižu visoko zadovoljstvo korisnika.

Pored potreba samog Univerziteta pružamo podršku razvoju i drugih obrazovnih institucija u okruženju u cilju povezivanja i razmjene znanja i iskustava.

Neograničene mogućnosti

Univerzitetski informacijski centar (UnIC)

Mi gradimo IT budućnost ... 
... pridružitet nam se!

Web cookies

Ova stranica koristi web kolačiće (english "cookies") kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti, te omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali web promet. Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.