Prijeđi na glavni sadržaj

Uslovi korištenja

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru (u nastavku teksta Univerzitet) omogućava korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica uz određene Uslove korištenja koje navodimo u nastavku teksta. Uslovi korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice u vlasništvu Univerziteta te imaju svrhu što jednostavnijeg razumijevanja interakcije između Vas i našeg sadržaja.

Ljubazno Vas molimo da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja ove web stranice. Ukoliko se ne slažete s ovim uslovima i pravilima korištenja, zamolit ćemo Vas da ne koristite informacije sa ove web stranice.

 Sadržaj i autorska prava (Copyright)

Univerzitet polaže puno autorsko pravo sve stranice u svom vlasništvu i kompletan sadržaj tih stranica, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obaveznog navođenja Univerziteta kao izvora informacija i navođenja linka na web stranicu Univerziteta (unmo.ba). Sadržaj informacija preuzetih s web stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal sa web stranica u vlasništvu Univerziteta zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe. Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, zamolit ćemo Vas da nam javite.Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Univerzitet zadržava pravo promjene, uklanjanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave. Univerzitet nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.Tačnost i istinitost sadržaja

Univerzitet se obavezuje poduzeti sve mjere s ciljem tačnog i kvalitetnog informisanja svojih korisnika. Univerzitet nastoji da redovno ažurira sve informacije, podatke i fotografije na svojim stranicama kojima je primarni izvor. Za ažuriranje i punu tačnost sadržaja koji podijelimo na našim stranicama i nalazi se vlasništvu drugih izvora (partnera Univerziteta) nismo odgovorni.Vanjske veze (Linkovi na druge web stranice)

Web stranica Univerziteta u Mostaru može sadržavati linkove (veze) do vanjskih web stranica koje nisu u vlasništvu Univerziteta ili nisu službeno povezane s Univerzitetom na bilo koji način. Univerzitet nije odgovoran za prakse privatnosti ili sadržaj takvih web stranica.Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Detaljne informacije možete pročitati u našoj Politici privatnosti.Izmjene uvjeta korištenja

Univerzitet zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama u vlasništvu Univerziteta.

Univerzitetski informacijski centar (UnIC)

Univerzitetski kampus
88104 Mostar
Bosna i Hercegovina

+387 36 281 040

unic[@]unmo[.]ba

Radno vrijeme

Ponedjeljak 8:00 - 15:00

Utorak 8:00 - 15:00

Srijeda 8:00 - 15:00

Četvrtak 8:00 - 15:00

Petak 8:00 - 15:00

Subota -

Nedjelja -

Neograničene mogućnosti

Univerzitetski informacijski centar (UnIC)

Mi gradimo IT budućnost ... 
... pridružitet nam se!

Web cookies

Ova stranica koristi web kolačiće (eng. cookies) kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti, te omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali web promet. Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.